NDE Spørgeskema

Velkommen til dette Nærdødsoplever Spørgeskema.

Spørgsmålene herunder er relateret til nærdødsoplevelser og indsamles for at fremme forskning og viden om nærdødsoplevelser samt støtte til oplevere og deres pårørende. Vi er meget taknemmelige for, at du har lyst til at dele din oplevelse !

Det er vores håb at ndo.dk kan blive en database for danske nærdødsoplevelser - både for at dele den viden og indsigt der kan ligge i oplevelserne, og for at give oplevere en følelse af at de ikke er alene med deres nærdødsoplevelse.

Der kræves ingen forudsætninger for at svare.

Læs venligst sætningerne og spørgsmålene på de kommende sider omhyggeligt, og svar så spontant som muligt. Lad være med at tænke for lang tid over dit svar. Der vil også være mulighed for at skrive om din oplevelse i fritekst; du har her mulighed for at skrive så detaljeret og uddybende som du ønsker det. Hvis du foretrækker det, kan du evt. skrive din historie i et word-dokument eller lignende, og bagefter kopiere det ind i spørgeskemaet når du er klar. Det kan opleves som om at nogen spørgsmål går igen / er identiske, men prøv at svar så godt som du kan alligevel.

Forsøg også at være så ærlig som muligt: der findes intet ”rigtigt” eller ”forkert” svar.

Tusind tak for din tid.

Navn
e-mail